Gespreksgroep

GESPREKSKRING

Gespreksgroep


Gesprekskring 20.00 uur consistorie
Op 21 oktober kwamen we als gesprekskring weer bij elkaar. We gingen verder met hoofdstuk 3 uit ons boekje: Dit is mijn lichaam. De kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving. Het was een fijne en goede avond om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Op 25 november hopen we om 15:00 uur weer samen te komen in de consistorie. We gaan dan verder met hoofdstuk 5 uit ons boekje. Heeft u belangstelling? Meedoen is altijd mogelijk. Neem contact op met Ds. A. Spaans. Tel: 0113-696611. E-mail: ariespaans@zeelandnet.nl of Willy Heijnsdijk. Tel: 0113-251210. E-mail: wheijnsdijk@live.nl
Eeuwigheidszondag Op 21 november a.s. zijn we stil als we denken aan de mensen die we in het afgelopen kerkelijk jaar of al langer geleden moesten missen. We noemen hun namen in Gods huis, we steken een licht aan. Ze zijn niet meer bij ons, maar ze zijn thuis bij God. We willen ze gedenken en noemen hun naam met liefde en ontroering.


Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.